Αρχική :: Προσωπικά Δεδομένα

Προσωπικά Δεδομένα

Πώς αντιμετωπίζετε τα προσωπικά μου δεδομένα;


Εμείς στην Neolook σεβόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα και δεσμευόμαστε ως προς την εφαρμογή του Ν.2472/97 ο οποίος αφορά "την Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα" και τηρούμε τις διατάξεις που περιλαμβάνονται σε αυτόν. Διαβάστε τις παρακάτω ερωτήσεις για να ενημερωθείτε για τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε, το σκοπό συλλογής και επεξεργασίας αυτών καθώς και τις εγγυήσεις μας για την προστασία τους.


Ποιές πληροφορίες συλλέγετε και γιατί;


Συλλέγουμε τα προσωπικά στοιχεία που δίνετε εσείς σε εμάς: Χρειαζόμαστε να ξέρουμε το ονοματεπώνυμο σας, το e-mail σας, την διεύθυνση σας και ένα τηλέφωνο για να προωθήσουμε την παραγγελία σας. Επίσης αποθηκεύουμε τα αντίστοιχα στοιχεία, και προαιρετικά δευτερο τηλέφωνο, ημερομηνία γέννησης και 'από που μάθατε για εμάς' κατά την εγγραφή σας στην Neolook προκειμένου να απολαμβάνετε τα προνόμια χρήστη και ειδικά το τελευταίο αποθηκεύεται όχι ως προσωπική πληροφορία αλλά για στατιστικούς λόγους. Δε συλλέγουμε με αυτοματοποιημένο τρόπο πληροφορίες που σας ταυτοποιούν προσωπικά όταν μας επισκέπτεστε.Τέτοιου είδους πληροφορίες συλλέγονται μόνο σε περίπτωση που εσείς τις παρέχετε οικειοθελώς , είτε επικοινωνώντας μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτα όταν εγγράφεστε ως χρήστης είτε όταν πραγματοποιείτε μια αγορά.

Καταγράφουμε τις ενέργειές σας στην διάρκεια της περιήγησης σας όχι προσωποποιημένα αλλά για στατιστικούς λόγους προκειμένουμε να χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες αυτές για να βελτιώσουμε τις σελίδες μας καθώς και τον τρόπο που επικοινωνούμε με σας.

Στην Neolook χρησιμοποιούμε με την τεχνολογία των cookies ώστε να μπορείτε να τοποθετείτε προϊόντα στα ψώνια σας, να μην χάνετε επιλογές στο site κατά την περιήγησή σας από σελίδα σε σελίδα και να μπορείτε να εισέρχεστε ως χρήστης. Έχετε την δυνατότητα να ρυθμίσετε τον υπολογιστή σας έτσι ώστε να επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες με απενεργοποιημένα cookies, αλλά τότε δεν θα μπορέσουμε να σας παρέχουμε τη πλήρη λειτουργικότητα του site ούτε και προσωποποιημένες υπηρεσίες.

Επικοινωνούμε με e-mail και συχνά παίρνουμε επιβεβαίωση ότι ανοίξατε κάποιο e-mail που σας στείλαμε. Όσον αφορά το Newsletter μας, υπάρχει πάντα η επιλογή να ξεγραφτείτε (unsubscribe).

Ο server του Neolook συλλέγει κατά τη διάρκεια μιας ηλεκτρονικής συνόδου, με αυτοματοποιημένο τρόπο πληροφορίες (π.χ. διευθύνσεις IP , ημέρα και ώρα συναλλαγής , ιστοσελίδες που προσπελαύνονται κλπ ) για τους χρήστες που εξυπηρετεί. Οι πληροφορίες αυτές ΔΕΝ έχουν προσωπικό χαρακτήρα και η χρησιμότητά τους έγκειται αποκλειστικά στη στατιστική ανάλυση και στην διάγνωση προβλημάτων ή τεχνικών δυσλειτουργιών.